• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Colgate Sensitive Pro-Relief. Результат або гроші!

Строк проведення Акції «Colgate Sensitive Pro-Relief. Результат або гроші!» – з 01 лютого 2011 року по 30 квітня 2011 року включно.
Строк виплати Компенсацій - з 01 лютого 2011 року по 31 травня 2011 року включно.
Продукція, що приймає участь в акції «Colgate Sensitive Pro-Relief. Результат або гроші!»– зубна паста « Colgate® Sensitive Pro-Relief™ 75 мл та Colgate® Sensitive Pro-Relief™ Відбілююча 75 мл в акційній або звичайній упаковці.


Для того щоб взяти участь в Акції «Colgate Sensitive Pro-Relief. Результат або гроші!», необхідно: 
  • придбати Акційну Продукцію протягом Строку проведення Акції «Colgate Sensitive Pro-Relief. Результат або гроші!»; 
  • застосувати Акційну продукцію втираючи кінчиком пальця невелику кількість Акційної Продукції в чутливі ділянки зуба протягом хвилини; 
  • Після першого застосування особа має відчути Ефект. У випадку якщо після першого застосування Акційної Продукції Учасник не відмітив Ефекту, він може прийняти участь в Акції шляхом надсилання за адресою а/с «162», м. Київ, 03142, листа з такими документами, додатками та інформацією, вказаною розбірливим почерком: 
  1. Частину упаковки Акційної Продукції зі штрих кодом; 
  2. Касовий чек, що підтверджують покупку Акційної Продукції не раніше і не пізніше Строку проведення Акції (або товарні чеки зі штампом магазину, якщо в касових чеках не відображено найменування купленої Акційної Продукції); 
  3. Ксерокопії сторінок паспорта, де вказано ПІБ, серію та номер паспорта, дату і місце його видачі, а також місце реєстрації; 
  4. Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера; 
  5. Адресу фактичного проживання (разом із індексом) і номер контактного телефону; 
  6. Письмову розповідь про причини, через які Учасник незадоволений ефектом від використання Акційної Продукції (не менше 3-х речень)**. 

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів

Blog Archive

Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.