• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Акція в Сільпо «І економія! І Результат!»


З 10 березня по 17 квітня 2011 р. в супермаркетах «Сільпо» купуючи товари ТМ Vanish, Calgon, AirWick, Cillit, Harpic, Finish, Tiret, Veet&Clearasil одним чеком на суму 49,00 грн. і більше, Учасник Акції «І економія! І Результат!» отримує унікальний код, вказаний на фіскальному чеку, який необхідно відправити за допомогою SMS-повідомлення на короткий номер 3990 в період проведення Акції*. Унікальний код складається з 14 цифр, про правильність відісланого коду буде свідчити SMS-повідомлення про участь в Акції.

Розіграш посудомийних машин в акції «І економія! І Результат!»  буде здійснено 18 квітня 2011 р.

* Вартість відправки SMS-повідомлення для абонентів МТС, Life :), Beeline розраховується згідно тарифних планів операторів (з урахуванням ПДВ). Вартість відправки SMS-повідомлення для абонентів КИЇВСТАР та djuce складає 0,39 грн. з ПДВ (без збору в ПФ). Додатково утримується збір в Пенсійний фонд у розмірі 7,5% від вартості послуги без врахування ПДВ.



Визначення Учасників, які мають право на отримання подарунків в акції «І економія! І Результат!» буде здійснено 18 квітня 2011р. включно шляхом випадкового відбору серед усіх Учасників Акції.
Учасники Акції, які за результатами визначення мають право отримати  подарунок, будуть оповіщені за допомогою SMS-повідомлення.





0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів

Blog Archive

Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.