• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Весняні Акції від ДЦ

Доброго дня читачам мого блогу. Сьогодні на блозі я вперше хочу зробити підбірку акцій.
Мова йде про підбірку акцій від ДЦ. Адже чи то до весни чи то до свят в цьому магазині діє дісйно декілька цікавих акцій. Термін дії акцій з 1-27 березня 2011року. Ось вони:
  1. Купуйте зубну пасту PARODONTAX 75мл - отримайте зубну пасту PARODONTAX 50мл у подарунок за 0.06грн., за умови купівлі товарів одним чеком.
  2. Купуй 2-а будь-які продукти ТМ BABYDREAM та отримай економію 40% на другу одиницю меншої вартості, за умови купівлі товару одним чеком.
  3. Купуючи гелі для душу, піни для ванн або рідке мило ТМ Isana Ви можете придбати в подарунок сіль 1 кг або сольову ванночку 100 г ТМ Lucky Day  у подарунок за 0.01 грн., за умови купівлі товарів одним чеком.
  4. Купуючи засоби для депіляції ТМ Veet, в подарунок Ви отримаєте крем для рук Isana 100 мл за 0,01 грн. у подарунок*. * покупка має бути здійснена одним чеком.
  5. Купуйте засоби догляду за обличчям наступних торгових марок: BEAUTY FORMULAS, RIVAL DE LOOP, SYNERGEN, NIVEA VISAGE, NIVEA VISAGE YOUNG, CLEARASIL, SPAICE, GREEN MAMA, CLEAN&CLEAR, LIRENE, DIADEMINE, SUPERDRUG, HIRUDODERM, БИОКОН, 100 РЕЦЕПТОВ КРАСОТЫ, ЧЕРНЫЙ ЕМЧУГ, ЧИСТАЯ ЛИНИЯ, DR SANTE CUCUMBER, ЗЕЛЕНА АПТЕКА, ACNACID, DAOVIT, DERMAGLIN, MJ, АКВАФРУТ на суму від 100 грн.* та отримайте економію - 30 грн. В акціїї не беруть участь подарункові набори з асортименту вказаних ТМ. *Покупку продукції на суму 100грн. необхідно здійснити одним чеком.
  6. Купуючи туш для вій  L'OREAL "Об'єм мільйона вій" або L'OREAL "Об'єм мільйона вій Екстра-чорна" - отримайте на другу будь-яку одиницю декоративної косметики ТМ L'OREAL економію 30 %*. * покупка має бути здійснена одним чеком
  7. 1+1=3! Купуй два будь-які продукти BC Bonacure отримай третій продукт BC Bonacure у подарунок*! * - під подарунком мається на увазі можливість придбання одного з трьох обраних продуктів меншої вартості за 0,01 грн. з ПДВ, за умови купівлі трьох продуктів одним чеком
  8. Купуй будь-який продукт Dove* та обери з полиці у подарунок** будь-яке мило Dove 135 г.
  9. Купуй 2 будь-які продукти Dove та обери з полиці у подарунок бальзам для волосся Dove Repair Therapy.
Детальніша інформація - вмагазинах ДЦ чи на сайті http://www.dc.ua

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів

Blog Archive

Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.