• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Акція від Orbit - "Сонце Куби"!

Нова акція від Orbit “Сонце Куби”, що триває з 20 грудня 2010 року по 20 лютого 2011 року!


Правила реєстрації та участі у акції від Orbit “Сонце Куби”:
З 20.12.2010 до 20.02.2011 придбайте будь-які дві одиниці товару торгової марки Orbit Fruittini Cocktails, збережіть касовий чек або чеки та зареєструйтеся для участі в акції від Orbit “Сонце Куби” у один з двох способів, наведених нижче:
1) Відвідайте акційну Інтернет сторінку акції від Orbit “Сонце Куби” та зареєструйте свої координати і касові чеки (сайт http://www.orbit.com.ua/action)
2) Подзвоніть на гарячу лінію 0 800503 111 та зареєструйте свої координати і касові чеки в акції від Orbit “Сонце Куби”. (Всі дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні на території України. Всі дзвінки з мобільних телефонів тарифікуються згідно тарифних планів операторів мобільного зв’язку).
Якщо Ви зареєстрували свої чеки через Інтернет або на гарячій лінії, то для отримання головного подарунка в акції від Orbit “Сонце Куби” необхідно попередньо надати касові чеки Організатору акції на протязі 2-х тижнів від дня публікації результатів жеребкування.
Зверніть увагу, кількість чеків і продуктів, що може зареєструвати один учасник в акції від Orbit “Сонце Куби” НЕОБМЕЖЕНА! Тому покупка та реєстрація кожної наступної одиниці продукції збільшує шанси на отримання головного призу в акції від Orbit “Сонце Куби”. У жеребкуванні приймає участь кожна одиниця продукту торгової марки Orbit Fruittini Cocktails.

Призи та подарунки акції від Orbit “Сонце Куби”
Головний приз: Романтична семиденна поїздка на двох на Кубу.
• Кожний покупець двох і більше одиниць продукції має право отримати безкоштовний Майстер-клас латиноамериканських танців, пред’явившибудь-які дві упаковки Orbit Fruittini Cocktails перед проведенням майстер-класу*

Отож беріть участь в акції від Orbit “Сонце Куби” і вигравайте!

Постовий: Ищите. выпускное платье

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів

Blog Archive

Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.