• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Новорічна акція від Coca-cola - "Святкуймо разом"!

Акція від Coca-Cola "Святкуймо разом" починається 15 листопада 2010 і закінчується 9 січня 2011 р., або раніше цієї дати з моменту передачі всіх подарунків переможцям.
Для участі в акції "Святкуймо разом" необхідно придбати напої Coca-Cola, Fanta апельсин та Sprite у пляшках 1л та 2л зі Спеціальними етикетками і кришками з повідомленням Coca-Cola "Святкуймо разом" (для напоїв Coca-Cola), "Святкуймо разом" (для напоїв Fanta апельсин та Sprite) на території України.




Збирай 5 Спеціальних кришок і отримай в обмін на надані кришки один із 200 000 (двохсот тисяч) Подарунків – новорічних склянок Сoca-Cola. Подарунки – новорічні склянки Сoca-Cola будуть видані учасникам, які першими нададуть 5 Спеціальних кришок в Центри обміну подарунків.
Збирай 7 Спеціальних кришок і отримай в обмін на надані кришки один із 150 000 (сто п’ятдесяти тисяч) Подарунків – ведмедиків Сoca-Cola. Подарунки – ведмедики Сoca-Cola будуть видані учасникам, які першими нададуть 7 Спеціальних кришок в Центри обміну подарунків.
Реламне відео акції:
Основний сайт акції:

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів

Blog Archive

Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.