• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Акція "Візьми додому Coca-Cola. Створи собі настрій!"


Щоб взяти участь в акції "Візьми додому Coca-Cola. Створи собі настрій!" потрібно придбати Coca-Cola, Fanta апельсин та Sprite у пляшках 1л та 2л зі спеціальними етикетками і кришками з повідомленням "Створи настрій Coca-Cola!" (для напою Coca-Cola), "Створи настрій!" (для напоїв: Fanta апельсин та Sprite) на території України.
Упродовж акції "Візьми додому Coca-Cola. Створи собі настрій!" можна виграти один з наведених нижче подарунків:
  • Акція "Візьми додому Coca-Cola. Створи собі настрій!"  починається 10 січня 2011 р. і закінчується 3 квітня 2011 р., або раніше цієї дати з моменту передачі всіх подарунків переможцям.
  • Для участі в акції необхідно придбати напій Coca-Cola, Fanta апельсин або Sprite у пляшках 1л або 2л зі спеціальними етикетками і кришками "Створи настрій Coca-Cola!" (для напою Coca-Cola), "Створи настрій!" (для напоїв Fanta апельсин та Sprite) на території України.
  • Збирайте 15 спеціальних кришок і отримайте в обмін на надані кришки одні із 8 000 (восьми тисяч) Подарунків – кухарські ваги Сoca-Cola. Подарунки – кухарські ваги Сoca-Cola буде видано учасникам, які першими нададуть 15 спеціальних кришок в Центри обміну подарунків.
  • Збирайте 20 спеціальних кришок і отримайте в обмін на надані кришки один із 17 000 (сімнадцяти тисяч) Подарунків – годинників Сoca-Cola. Подарунки – годинники Сoca-Cola буде видано учасникам, які першими нададуть 20 спеціальних кришок в Центри обміну подарунків.
  • Збирайте 25 спеціальних кришок і отримайте в обмін на надані кришки один із 15 000 (п’ятнадцяти тисяч) Подарунків – тостерів Сoca-Cola. Подарунки – тостери Сoca-Cola буде видано учасникам, які першими нададуть 25 спеціальних кришок в Центри обміну подарунків.
Якщо Ви зібрали зазначену вище кількість спеціальних кришок, то обміняти їх на відповідний Подарунок можна у будь-якому Центрі обміну подарунків, починаючи з 26 лютого 2011 р. і доки Подарунки будуть в наявності у відповідних Центрах обміну подарунків, але не пізніше 3 квітня 2011 р. включно. Адреси центрів обміну кришок шукайте на плакатах в місцях продажу напоїв під торговельними марками The Coca-Cola Company та за телефоном “гарячої” лінії Coca-Cola 0 800 30 8008 (дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні), або на Інтернет сторінці www.coca-cola.ua. Під час акції Організатор гарантує видачу усього 40 000 (сорока тисяч) Подарунків. Подарунки отримають учасники, які першими звернуться до Центрів обміну подарунків.
Кожному учаснику, який приніс відповідну кількість спеціальних кришок до Центру обміну подарунків, за один раз може бути видано не більше 3 (трьох) Подарунків одночасно.

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів
Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.