• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Конкурс від topdj.ua "Самий розумний і мобільний" Samsung Wave 525

Тепер кожен відвідувач веб-сайту акції  "Самий розумний і мобільний" Samsung Wave 525 зможе продемонструвати свою спритність і отримати можливість виграти найрозумніший і мобільний смартфон нової серії Samsung Wave 525.
З 3 січня по 5 лютого виберіть свою фотографію, завантажте її в конкурсну галерею і застосуйте до неї один з запропонованих вам кумедних колажів. Спробуйте зробити щось оригінальне і неординарне! Виставляйте свій шедевр на конкурс  "Самий розумний і мобільний" Samsung Wave 525, підключайте друзів, адже підтримка вам не завадить!
Переможцем конкурсу стане той, хто збере найбільшу кількість голосів. І він уже згодом зможе виконувати всі ті ж «конкурсні» функції, а також мільйон інших за допомогою найрозумнішого і мобільного смартфона Samsung Wave 525, який покликаний спростити і зробити максимально доступним весь щоденний вир подій твого життя в інтернеті та поза ним.
З Samsung Wave 525 кожен може бути розумним! Візьми участь в акції  "Самий розумний і мобільний" Samsung Wave 525 і доведи це.
Офіційний сайт акції - http://photo.topdj.ua/samsung-wave-525

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів
Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.