• RSS
  • Facebook
  • Twitter
  • АКЦІЇ, КОНКУРСИ, ЗНИЖКИ

Чернігівське - живи на повну!


Для того, щоб взяти участь в Акції "Чернігівське - живи на повну" необхідно:
  • протягом періоду проведення Акції "Чернігівське - живи на повну" (з 15 жовтня 2010 року по 30 грудня 2010) придбати будь-яку одиницю Акційної продукції;
  • знайти на пляшці унікальний код (далі за текстом – Код), що розташований для пляшки ємністю 0,5 л. - на зворотній стороні верхньої етикетки Акційної продукції; для ПЕТ-пляшки ємністю 1 та 2 л - під кришечкою Акційної продукції. Код на зворотній стороні верхньої етикетки складається з дванадцяти цифр. Код під кришечкою Акційної продукції є буквенно-цифровим і складається з девяти символів.
  • зареєструвати Код із придбаної Акційної продукції шляхом надсилання SMS-повідомлення, що містить Код, на короткий номер 7060 протягом періоду проведення Акції. Реєстрація кодів участі можлива в період з 00:00 годин 15 жовтня 2010 року до 23:59 години 30 грудня 2010 року. Якщо Учасник посилає повідомлення до початку або після закінчення Акції, Коди не реєструються, про що Учасник отримує відповідне повідомлення.
  • Ця пропозиція дійсна для абонентів всіх національних GSM-операторів України. Вартість відправлення одного SMS-повідомлення дорівнює стандартній оплаті вартості SMS-повідомлення, передбачених тарифами Операторів. Вартість відправлення одного SMS-повідомлення для абонентів ПрАТ «МТС Україна» дорівнює стандартній вартості SMS в мережах МТС, JEANS. Для абонентів Beeline вартість відправлення SMS-повідомлення складає 0.35 грн. з ПДВ. Для абонентів KYIVSTAR, life:) вартість відправлення одного SMS-повідомлення складає 0.39 грн. з ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.
Фонд заохочень:
Учасники Акції "Чернігівське - живи на повну" мають можливість отримати такі Заохочення та Спеціальні Заохочення:
1. Заохочення – право на отримання електронних одиниць поповнення рахунку мобільного зв'язку вартістю 5, 10, 20, 50 грн. з урахуванням ПДВ та збору до Пенсійного Фонду України.
Загальна сума Заохочень протягом строку проведення Акції складає 1 000 000,00 (один мільйон) гривень.
2. Спеціальні Заохочення - грошові кошти на придбання автомобіля Mitsubishi Outlander 2.0 МТ Inform у комплектації та один мільйон гривень.

0 коммент.:

Дописати коментар

 

Прихильники

На платформі Blogger.

Останні коментарі

Лічильники

Українська рейтингова система каталог сайтів
Copyright 2010 Халява по-українськи - All Rights Reserved.
Designed by Web2feel.com | Bloggerized by Lasantha - Premiumbloggertemplates.com | Affordable HTML Templates from Herotemplates.com.